wpc02352ed.png
wp3297d534_0f.jpg
wp70a49ba1.png
wp385eaa98_0f.jpg
Ilonka Celie
Initiatiefneemster van Imiesj
wpe2adadd6.png
Praktijk voor lichaamsgerichte
systeemtherapie
wp335a4cbe.png
wp6ff7dbee.png
wpa10679aa.png
wpb2fafc6a.png

WIE WIJ ZIJN

ONZE DIENSTEN

ZO KUNT U ONS BEREIKEN

INFO VOOR PROFESSIONALS

CURSUSSEN, WORKSHOPS, SEMINARS, TRAININGEN

 

►ONZE DIENSTEN
Gezondheidszorg en Welzijn
Imiesj is vanuit haar (para)medische en medisch sociologische achtergrond gespecialiseerd in het werken met chronisch- en terminale zieken en hun betekenisvolle context.
Zij richt zich met haar activiteiten specifiek op complementaire zorg, waarbij gezondheidsbevordering en welzijnsontwikkeling centraal staan. Diensten zijn gericht op het bevorderen van de kwaliteit van leven en werken. Begeleiding is gericht op heelwording, acceptatie en zingeving .

Ongeacht het gekozen traject zal het accent van begeleiding gericht zijn op het hervinden van de balans tussen (innerlijke) draagkracht & draaglast, geestelijk en lichamelijk welbevinden.
Daarbinnen is aandacht voor de betekenis van ziekte – en gezondheid in relatie tot het leven van alledag. D.w.z. hoe geef je jouw leven, als cliënt of betrokkene, (opnieuw) vorm terwijl je geconfronteerd wordt met een chronische beperking of (terminale) ziekte?.
Wat heb jij nodig om een nieuwe balans te hervinden en hoe kun je dit persoonlijk aanwenden?

Tevens onderzoeken we samen het verband tussen genezing en heling binnen jouw persoonlijke verhaal. Verbindende en creatieve ontmoetingen staan hierbij centraal. Je krijgt handvatten aangereikt gericht op het ondersteunen van jouw zelfhelend vermogen.

INDIVIDUEEL of IN GROEPSVERBAND
Als professioneel begeleider ondersteunt Imiesj je om dit te kunnen realiseren, individueel of in groepsverband. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een grote variëteit aan oefeningen, gericht op lichaamsbewustzijn, energetisch & emotioneel lichaamswerk en systemisch werken, afgewisseld met korte stukken theorie. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke inbreng en het uitwisselen van ervaringen.